27-05-2024

Werksessie 12 juni: Human Capital in O&D aanvraag van het Maritiem Masterplan

Aanmelden vóór 8 juni

 

Schrijf je nu in voor de inspirerende werksessie over Human Capital in het Maritiem Masterplan!

 

Ben je reder, scheepsbouwer, werkzaam in de innovatieve MKB-sector of maritieme maakindustrie? Sluit je dan aan voor een dynamische werksessie op 12 juni volledig over Human Capital, een cruciaal onderdeel van de O&D-aanvraag voor subsidies uit het Maritiem Masterplan.

 

Waarom je deze werksessie niet mag missen:

 

  • Essentiële informatie voor je aanvraag: Krijg waardevolle inzichten en praktische tips voor het invullen van je bijdrage aan het Human Capital-programma. Gebruik deze sessie als vertrekpunt voor een succesvolle projectaanvraag.

 

  • Samenwerkingsmogelijkheden: Ontdek de voordelen van samenwerken met het Human Capital-programma.
    We bespreken vier pakketten: (1) lectoraten & practoraten, (2) werkgroep skills, (3) student challenge, en (4) gastlessen. Leer hoe deze samenwerkingen uw project kunnen versterken.

 

  • Inventariseer inhoudelijke vraagstukken: Help ons de onderwerpen te identificeren die binnen het Human Capital-programma opgepakt kunnen worden. Samen leggen we de basis voor een integrale aanpak die O&D-projecten en maritiem onderwijs en onderzoek wederzijds versterkt.

 

Uw mening is belangrijk! Zodat het Human Capital-programma optimaal aansluit op de behoeften van de sector, en helpt om de Nederlandse maritieme sector structureel te versterken.

 

Praktische Informatie

 

Datum: 12 juni, 14.30 – 16.30 uur

Locatie: Firda, Lange Riet2, Urk

 

Mis deze kans niet om uw O&D-aanvraag te optimaliseren en waardevolle samenwerkingen aan te gaan! Meld u aan – voor 8 juni-  via onderstaande button en zet de eerste stap naar succes in het Maritiem Masterplan.

 

 

Deze sessie wordt georganiseerd door:

BoMo (Breed overleg Maritiem onderwijs)
Platform Praktijkgericht Maritiem Onderzoek